Как да изберем дамски и мъжки сандали

Сандалите са страхотни летни обувки, които са подходящи за всички – както за жени, така и за мъже и деца. Популярността им се дължи най-вече на факта, че с тях хората се чувстват леко и удобно, а краката могат да “дишат”. Разбира се, съществуват много различни модели, затова нека да поговорим за това, как да направим най-подходящия избор.

Обърнете внимание първо на материала. Най-добрата опция е кожата. Също така вижте и как моделът седи на крака ви. Важно е да успеете да „усетите“ обувките – те следва да са здрави, но в същото време и меки, за да се чувстват добре стъпалата ви в тях.

Използването на различни материали е по-допустимо за горната част, но подметката не търпи компромиси – най-добре е да бъде от естествена кожа. Разбира се, моделите с гумена и полиуретанова подметка са по-евтини, но не е ясно колко дълго ще издържат и какво ще се случи с тях при интензивна употреба, например по мокра настилка. Вероятно бързо ще загубят добрия си външен вид.

Следващият съвет се отнася до избора на модели по дизайн. Една много популярна опция са джапанките, които са много удобни, както и чехлите. Всичко зависи от това къде възнамерявате да носите вашите сандали – на работа, на плажа или просто искате да имате универсален чифт летни обувки за всеки повод.

По отношение на размера, сандалите не бива да са нито малки, нито големи. Разхлабените обувки постоянно ще се изхлузват от крака ви, а тесните пък ще ви причинят дискомфорт. Критериите за избор на детски сандали са еднакви с тези, за възрастните –  следва да са направени от добър материал и да са подходящи за разнообразни поводи, за да може на детето да му е удобно да ги носи през цялото лято.

Модни тенденции

Този сезон дизайнерите решиха да дадат предпочитание на комбинация от няколко материала, събрани в един модел. В същото време цветът сякаш остана заден план, тъй като модните колекции за пролет-лято 2020 съдържат цялата палитра: от класическо черно, бяло и кафяво с бежово, до яркочервено, отровно зелено и елегантно оранжево, жълто и още много други нюанси. Има и чудесни модели с животински и растителни принтове, метални и дантелени декорации, кристали и пера. Така че едва ли би ви било трудно да сте в крак с модата това лято – по-скоро ще срещнете затруднение да изберете най-доброто от стотиците елегантни модели.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0 (from 0 votes)

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *