Кухни по поръчка – съветите на интериорното студио Kuhnia.bg

Всичко за кухнята

Създаването на кухни по поръчка се превръща в мечта за все повече семейства – безспорно смятаме, че това е един чудесен вариант за обзавеждането на дома. В днешната статия решихме да се допитаме до професионалистите и вещите в занаята – обменяме идеи с екипа на интериорното студио Kuhnia.bg. Те ни дават ценни насоки, с чиято помощ бързо и ефикасно бихме могли да създадем онези кухни по поръчка, които действително да се впишат максимално добре в уюта на собствения ни дом.

Ето какво ни споделиха професионалистите – какво следва да имаме предвид, когато се заемем със създаването на кухни по поръчка.

Кухни по поръчка – по пътя към изпълването на интериорните мечти

Да се създадат кухни по поръчка е процес, изискващ вдъхновение и яснота относно крайния резултат, както и професионален екип, който да съумее да изпълни онова, което желае клиентът като краен продукт. Първото, с което следва да се съобразим, са спецификите на помещението – има стаи, характеризиращи се с по-екстравагантна архитектура и именно те са предизвикателствата пред дизайнерските екипи. Златно правило за направата на наистина добри и ефектни кухни по поръчка е максималното оползотворяване на мястото – това важи с особена сила за малките помещения. Ето защо е важно да работите с добър дизайнерски екип, създавайки кухни по поръчка – те умело биха оползотворили цялото налично място. Така си гарантирате липсата на разхищение – знаем, че е особено важно в своите кухни по поръчка да заложим на всички елементи и компоненти, които биха ни свършили повече от добра работа.

По отношение на материалите следва да споменем, че процесът по създаване на кухни по поръчка върви ръка за ръка с избора на онези основни материали, които ще гарантират устойчивост и здравина на корпусите. Естествените дървесни масиви и до днес остават може би най-добрият вариант за направата на кухни по поръчка – наред с тях, бихме могли да заложим и на качествени МДФ и ПДЧ плоскости.

За горните кухненски редове от проектите, свързани с кухни по поръчка, не е никак лоша идея да заложим на остъкленията и витрините. Те допринасят към дизайна със своите блясъци и изящество – с тяхна помощ всяка кухня ще изглежда наистина прекрасно и стилно.

Проектите, свързани с кухни по поръчка, не се изчерпват само с направата на корпусите – понякога чарът и акцентността в проекта идва именно от малките детайли като дръжки, аксесоари в дизайна и специфичната подредба на участващите елементи. Препоръчваме да се допитате до дизайнерския екип – той с убеденост и категоричност би съумял да ви препоръча най-подходящите за вас и вашия проект аксесоари и орнаментика. Така, не след дълго, ще притежавате кухни по поръчка, които категорично ще се впишат в представите и очакванията ви.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0 (from 0 votes)

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *