Любовни ласки – съвети за съответните часове от денонощието

В кой час е удачно да правите бурна и дива любов, както и в кой период от денонощието е удачно да заченете, представяме ви интересна статия.

6.00: Най-силно сексуално желание и много добра сила при мъжете. А женските полови жлези, напротив, са „сънливи“. Дори дамата да е вече будна, тялото й все още не е готово за секс: нивото на мелатонин (хормон на съня) в кръвта постепенно намалява, а телесната температура все още не се е повишила. Въпреки че понякога сутрешното правене на любов е много приятно. Основното е, че партньорът не бърза.

7.00-8.00: пик на сексуална възбуда – както при мъжете, така и при жените. Това се случва в периода непосредствено след пробуждането. Това е най-лесният момент за достигане на оргазъм.

9.00: също идеалният час за интимност. Тя започва да изпитва силно желание, а страстта също няма време да се охлади.

10.00-12.00: по това време силният пол е доминиран от умствената дейност. Следователно, вместо да прави секс, той може да говори за това часове, но е малко вероятно да поеме инициативата.

13.00-15.00: най-ниската точка на сексуалност при мъжете и жените.

16.00-17.00: Този път е най-подходящ за зачеване. Изследователите са установили, че през този период концентрацията и активността на сперматозоидите рязко се увеличават. Но жената не е готова за дълги и продължителни ласки. Бърз, дори малко твърд секс е това, от което тя се нуждае сега. Също така през тези часове обонянието се изостря от дамите и за нея е важно приятната миризма да излъчва от мъжа.

18.00-20.00: по това време слуховите сетива на жената са максимално засилени – тя е готова да слуша дълги декларации за любов и комплименти, отправени към себе си. Мъжът от своя страна е практически неспособен на сексуални игри, той е зает с задоволяване на чувството на глад или тиха почивка след вечеря. Цялата сила на тялото му се изразходва за смилане на храната.

20.00-22.00: време е за дълги любовни игри. Жената е пълна със сили и е готова да поеме инициативата в свои ръце. Време е да експериментирате в леглото. Мъжът също е нетърпелив да се бие и е готов да изпълни всяко желание на приятелката си. По това време сексуалният ритъм на партньорите напълно съвпада.

22.00-00.00: по-близо до полунощ нивата на мелатонин в кръвта на жената рязко се повишават и тялото постепенно заспива. Следователно женската сексуална чувствителност намалява и за партньора е трудно да „намери“ дама. Но в същото време романтичните чувства се засилват, просто искате да се хванете за ръце, да прегърнете, целунете – нищо повече! Мъжът също е максимално отпуснат, но готов за дълги и продължителни ласки. За да спи спокойно, той трябва да губи енергия и секс игрите са най-подходящи за това.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0 (from 0 votes)

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *