Магията на облеклото

Новите тенденции непрекъснато се появяват в модата. И днес ще разгледаме един от най-модерните младежки стилове на облекло – суаг. Ако се съди по днешната младеж, то този стил през последните години се превърна в доста популярно нещо.

И така, какво е дрехата? Нека започнем със значението на самата дума, защото едва ли ще я намерите в официалните речници на правописа. И затова всяка култура превежда това понятие по свой начин. Например, ако преведете тази дума от австралийски, получавате “вещи”. Но като се има предвид, че стилът дойде при нас от Америка, в САЩ, показва леко презрение, отношението на младите хора в живота. Има едно място в дефиницията на концепции и термини като “шоу-разстояние”. Мисля, че общото значение на тази дума вече ви е ясно. Но ако наистина искате да се опитате по този начин, помнете, че не е достатъчно просто да се обличате по подходящ начин. Освен това, също трябва да промените поведението си, защото ако се обличате така и изградите твърде малко комбинация ще изглеждате глупава и неподходящо. Така че не забравяйте за капана стил “шваг”. Разликата между тях е само една: стилът на капан насочен в по-тъмните цветове. Въпреки че често тези две понятия са неразделни и съвсем успешно съчетани.

Характеристики на SWAG за момичета.

Тъй като този стил на облекло включва не само определено облекло, но и начин на поведение, той е най-популярен сред младите хора. Най-голям брой представители на този стил могат да се открият сред подрастващите, чиято възраст не надвишава 17-18 години. И между другото, такива промени във външния вид позволяват не само да се промени гардероба, но и да се въведе някаква новост в целия външен вид.

Например, момичетата, които са решили да превключват към стил swag, доста често сменят цвета на косата си в нестандартни ярки цветове. Друг показател за любителите на стил е, че има огромно количество пиърсинги. И тук не говорим за едно или две допълнителни пробиви. В курса са тунелите, както и пробиване на хрущяла на ушите, понякога на най-неочакваните места. Облекло swag за момичета и момчета включва задължително присъствието на маратонки. Вижте 5 вида обувки, които подхождат на спортна рокля: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/5-вида-обувки-които-подхождат-на-спортн.

И във всеки случай не мислете да носите класически обувки или сандали. В този случай облеклото дава възможност за леки атлетични обувки, които абсолютно няма да попречат на никакво движение. Ако сте фенка на високите токчета, можете да откриете версия на маратонки на висока платформа. По отношение на шапката, ако погледнете ярките представители на този стил, ще забележите, че имат блейзъри на главата си. Също така не забравяйте за кожени якета, които задължително трябва да имат голям брой нитове.

Добавете към стила кожени гривни или други масивни орнаменти. Всички тези аксесоари трябва да са в светли и блестящи цветове, както и предпочита стила на swag. Важно е да изпъкнете на фона на друга, по-малко напреднала младост: http://mamaninja.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E%D1%82%D0%B0/item/1438-да-стопиш-сърце-от-камък.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0 (from 0 votes)

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *