Плюсове на полирания бетон

Бетонните подове са чудесни за множество различни имоти, включително жилищни и търговски. Те са страхотни по отношение на ползите, които носят. Фирма за кърти чисти извозва услуги ще сподели с вас кои са основните плюсове и минуси на полирания бетон.

Полираните бетонни подове не са толкова уязвими на повреди в сравнение с други видове подове. Не се нуждае от подмяна, което означава, че в дългосрочен план ще спестите повече пари. Освен това спестявате повече от поддръжка. Минус би било ако в даден момент решите да го смените, то тогава ще имате нужда от сериозна фирма за къртене на бетон, която да успее да се справи с него.

Полирания бетон е по-устойчив на трафика. Независимо дали става въпрос за движение пеша или превозни средства, полираните подове добавят още едно ниво на защита. В дългосрочен план ще издържи на повече трафик в сравнение с други подови покрития.

Благодарение на липсата на опасни покрития и лепила, полираните бетонни подове са чудесна алтернатива. Нещо повече, в дългосрочен план, благодарение на липсата на химикали, използвани по време на поддръжка и почистване, той поддържа здравословна връзка с околната среда. Тъй като решенията за подови настилки често се свеждат до епоксидна смола или полиран бетон, не забравяйте да говорите с изпълнители, които имат богат опит и с двете. Все пак трябва да се вземе предвид спецификата на вашата работна среда, цели  и бюджет.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0 (from 0 votes)

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *