Професионален грим за коледните и новогодишни празници

Предстоят много празници. Вярно е, днес, навсякъде се говори за затваряне на молове, заведения, клубове и дискотеки, но въпреки всичко, гримът трябва да е на ниво на всяка жена.

Представяме на Вашето внимание няколко съвета за професионален грим, които да спазвате, за да изглеждате безупречно по време на празниците.

Съвет номер 1 – ползвайте марков грим и не правете компромис с цената, когато се касае за Вашето тяло, за Вашето лице.

Съвет номер 2 – следвайте глобалните тенденции. Достатъчно е да отворите Инстаграм и да напишете хаштаг #грим , или #MakeUp и ще можете да разгледате актуалните тенденции.

Съвет номер 3 – цветовете. Гримирането е цяла наука, затова цветовете трябва да можете да ги съчетавате правилно. Профсионалният гримьор знае кой цвят червило да нанесе на вашите устни, знае и кой цвят грим ще подхожда най-добре на вашето лице, ето защо си струва, поне веднъж да посетите професионален гримьор.
С това си действие ще можете да попиете знания и ще получите ценни съвети, без дори да се налага периодично да се възползвате от неговите услуги.

Съвет номер 3- нанасянето на основата – трябва да сте добре подготвени. Всяка една дама, било то тинейджърка, или жена, знае и познава добре лицето си.

Въпросът е, грим в къщи, или грим при гримьор?

Това, което трябва да се вземе предвид гримът вкъщи, е: -Декоративната козметика да се нанася на добре почистено и хидратирано лице.

-Самият процес на грим трябва да бъде на светлина максимално близо до дневната или директно на дневна.

Често възникват въпроси, от типа: Задължително ли е да ползваме скъпи гримове, или има и бюджетни такива?

Сега е точния момент, в който да разясним именно това. Съществуват добри гримове, при това на добри цени, но е важно да прегледате отзивите, преди да се насочите към конкретна марка.

Приятно впечатление ни прави следната тенденция: В социалните мрежи, повечето известни личности смело публикуват снимки без грим. И познайте – те не изглеждат никак зле.
Това е другата тенденция, по-малко грим, но качсетвен такъв.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0 (from 0 votes)

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *