Професионален грим за София и страната

Ако Ви предстои бляскаво събитие, на което трябва да изглеждате безупречна, то без съмнение Ви трябва професионален гримьор.
Професионални гримьори в София, Варна, Пловдив, Русе и другите големи градове на България има много, но няколко се открояват  с наистина висококачествена работа.
Нека приемем, че се намирате в град Варна и Ви предстои да кумувате на сватба. Няма как да не вложите цялата енергия за това да изглеждате безупречно.
Гримьори във Варна има много, но малко са тези, които ще направят така ,че всички да “ахнат” по Вас.
Съществуват няколко тънкости, които да Ви подскажат, че гримьорът, на който сте се доверили, е качествен, разбира си от работата.
Преди да се доверите на който и да било, то поискайте снимки от работата му. Попитайте и за професионална квалификация, тъй като има вероятност някой от гримьорите да е без такава. В този случай съветът ни е да не се доверявате.
Отзивите са второто важно нещо, което да гледате. Веднага щом се спрете на гримьор, поискайте профил в социалните мрежи и се уверете, че коментарите и отзивите са позитивни.
В случай, че видите доста негативни отзиви, то потърсете друг специалист.
Днес, през 2017  година гримьори съвсем не липсват в по-големите градове. Е, в по-малките населени места нещата не стоят точно така, но ако приемем, че сте в един от големите български градове, то имате възможност да избирате.
Хубаво е, че онлайн съществуват и редица сайтове, които обединяват доказали се експерти в тази област. Такъв е и www.grimior.bg – сайт, в който лично можете да се запознаете с визитки на гримьори, снимки, както и галерия от предишни клиенти.
Нещо повече, докато гледате гримирани булки или дами, празнуващи юбилей, рожден ден или друг празник, то Вие можете да придобиете и идея за облекло, а след това и самия грим, т.е. можете да се вдъхновите от сайтът, посочен по-горе.
Любопитно е да кажем още, че освен снимки, можете да видите и видеа, от които ясно и точно да придобиете представа за това, как изглежда дадена дама на живо, в реална представа, тъй като снимките не е сигурно, дали не са обработени с програми за корекция.
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: +1 (from 1 vote)
Професионален грим за София и страната, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *