Релаксиращ масаж в София

Ако и Вие сте като повечето столичани, работещи на две места, изнервени, уморени, чувствайки умора и апатия към заобикалящата Ви среда, то е време да помислите за релакс. Редица са вариантите, чрез които да борите стреса и да направите така, че тялото да се отпусне, но днес в статията ще Ви представим едно студио за масаж в София, което наистина ще направи така, че да погледнете на заобикалящата Ви среда по съвсем друг начин.
Първо трябва да кажем, че това масажно студио не работи като традиционните такива, а предлага посещения по домовете, нещо, което е важно, особено за заети хора, които нямат време в обиколки, обичат домашният уют и именно в дома си се чувстват най-добре.

ВИП МАСАЖ е Вашият правилен избор. Причините са много, но най-важните са това, че масажистите правят това, което обичат, т.е. с любов и старание дават най-доброто от себе си в името на клиента, т.е. на Вас.
Въпреки, че има редица предимства от това, да Ви посети масажист у дома, то по-големите предимства са в това, да се разположите в студио, предназначено специално за тази цел.

Трябва да кажем и няколко думи за цените на тези услуги. Те не са никак високи, впредвид факта, че подобряват ежедневието и правят хората по-жизнени.
Примерни цени, които са валидни към момента на публикуване на статията:
Релаксиращ масаж – 65.00 лв
Дълбокотъканен масаж – 70.00 лв
Масаж на гръб – 45.00 лв
Сами можете да се увирете, че те са привлекателни и са по възможностите на всеки средностатистически българин.
Ако и Вие желаете да се отпуснете, то можете да се свържете с представител на студиото и да си заявите удобен час.

В обобщение можем да кажем, че ако работите на компютър, ако чувствате болки в гърба, в кръста, на друго място, то масажът е точно за Вас. Не просто масаж, а такъв, направен от професионалисти, хора със “златни” ръце.
Добавяйки и специалните мазила, то релаксът става задължителен.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: +1 (from 1 vote)
Релаксиращ масаж в София, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *