Салони за красота

Проект, обединяващ салоните в България, впечатли редакторите на сайта ни.

Ако сте дама, която търси професионални услуги, а именно:

  • за вежди и мигли;
  • гримьор;
  • лазелна епилация;
  • масаж;
  • педикюр;
  • други разкрасителни процедури.

То тогава проектът Salonite.bg е точно за Вас.

Защо ли? Причината се крие в това, че Salonite BG обединява редица стилисти, хора, предлагащи разкрасителни и ободрителни процедури, сортирани по градове.

Благодарение на това сортиране, на добрият външен вид и богатата база данни, вие можете лесно да изберете услуга, касаеща Вашето здраве.

Достатъчно е да изберете града, за който търсите специалист, и останалото е лесна работа

Отзивите за даден гримьор, или пък за специалист, предлагащ разкрасителна процедура са много важни и в платформата можете да проучите какви са мненията на настоящите клиенти и на база на това да вземете решение, дали да запазите час, или да потърсите услуги от друг специалист.

Нека Ви споделим детайли за идеята. Идеята на този сайт е породена от факта, че много хора, в забързаното ежедневие не могат да запазят час за конкретен тип услуга, или пък често се установява, че времето, в което желае даден човек да запази за процеудра, не е свободно. Именно чрез платформата можете да подберете типа услуга и да се свържете директно с дадения човек, който я предлага, да обсъдите свобоедн час, след което да резервирате.

Всичко останало е лесна работа.

Проектът е безплатен, което означа, че ако сте собственик на салон за красота, то можете да се включите. На този етпа обслужва най-големите български градове, но екипът на проекта ни уверява, че съвсем скоро ще обхване и по-малките областни градове, а във времето се пранува обхващане и на по-малките населени места на територията на България.

Няма как да пропуснем и възможността да се ориентирате лесно по картата, която можете да видите, когато навигирате в конкретен град. Благодарение на нея можете да определите Вашето местонахождение и да изберете салон, който е в близост до Вас. Това е услуга, която е особено важна за тези от Вас, които са командировани в друг град, но нямат наблюдения за услугите.

 

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: +1 (from 1 vote)
Салони за красота, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *