Спално бельо

Проектирането и оформянето на дома Ви е приятно изживяване, дори ако понякога срещате известни трудности. Да можеш да покажеш вкуса и личността си чрез дома си, ти дава усещане за удовлетвореност и радост, които не могат да бъдат сравнени. Когато се опитвате да създадете определен вид и усещане за дадено пространство, цветът е изключително важен. Цветовете могат да имат психологически ефект върху мозъка и това означава, че трябва внимателно да обмислите какво да изберете от палитрата и какво целите.

Може да изглежда елементарно, но далеч не е да изберете правилното спално бельо, защото с него буквално можете да измените темата и дизайна й. Затова избирате ли чаршафи, уверете се, че сте заложили на най-правилния цвят. Най-важната част от дизайна на вашата спалня е определянето на предназначението на стаята. В края на краищата, за някои това е убежище от външния свят и място, където да останат сами, за да мислят, докато за други това е гнездо с партньор. Някои хора имат офис в спалните си, докато други разполагат с оборудване за тренировки или електроника. Но най-важната функция на спалнята е да Ви осигури качествен сън. Така че, когато обмисляте декора на спалнята си, трябва да имате предвид, че най-важната цел на пространството е да служи като среда, където можете да си починете и да се заредите. По този начин ще искате да изберете цветове, благоприятни за сън.

Защо е толкова важно да спиш достатъчно?  Сънят осигурява тялото и умът Ви могат да преминат в състояние на „почивка“. Всъщност, когато сте будни, непрекъснато правите неща – съзнателни неща, които поглъщат целия Ви фокус и енергия. Разбира се, тялото Ви си запазва малко, за да изпълни автоматични функции като дишане и смилане на храна, но има толкова много други неща, от които тялото Ви се нуждае, за да остане здраво. Както всяка машина, тялото Ви преминава през цикли всяка вечер и ако не спите, редица неща не могат да се случат. Например, сънищата помагат за консолидирането на спомените, така че да продължите да растете и да се учите психически от ден на ден. Освен това производството на хормони и други подобни функции се осъществяват само докато спите, което означава, че бихте имали затруднения с наддаването на тегло и други важни здравни фактори, ако не сте спели достатъчно

Въпреки че изборът на грешен цвят за чаршафите Ви може да не причини точно безсъние, той може да има негативен ефект върху Вас по много начини, който може да доведе до дефицит в количеството и качеството на съня.

Затова избирайте неутрално спално бельо или такова, което да Ви успокоява от Smartliving. Ако изпитвате затруднения, просто затворете очи и си представете как ще се чувствате спокойно и комфортно.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0 (from 0 votes)

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *