Брилянтни идеи за екстериор

Ако двора на къщата ви има страхотен потенциал, но вие сте го занемарили то е време да помислите за неговото подобряване. Фирма за Кърти чисти извозва споделя с вас някои брилянтни идеи за екстериор. На първо място е необходимо да подготвите вашия двор за тотално преобразяване. Разчистете, пренаредете и изхвърлете всички стари и ненужни вещи. За тази цел можете да наемете фирма за почистване на дворове , която освен, че ще почисти, а и ще извози до сметище всички събрани боклуци.

След, като сте подготвили двора за преобразяване е време да пристъпите към основното преобразяване.

На първо място ви предлагаме да изградим огнище, на което вечер да се събираме със семейство и приятели, в сладки среднощни разговори. Добавете задължително и подходящ удобен кът за сядане. За изграждането на огнището най-подходящи материали са  тухли и камъни. За самото огнище можете да използвате тухлите, които да наредите в кръг, а с камъните да оградите зоната около цялото огнище, за да предотвратите образуването на пожар. 

Създайте различни зони с различни предназначения във вашия двор. Едната зона може да бъде зона за хранене, другата зона може да бъде отдих, зеленчукова зона, цветна градина, свободна зона за хоби занимания и т.н.

Постройте “пътища”. С помощта на декоративни камъни, чакъл, речни камъни, градински подови настилки, бетон или асфалт, можете тотално да преобразите вашия двор. Създайте лъкатушещи пътеки, водещи до различните зони. Извивката на пътеката омекотява формата и привлича вниманието към различни части на градината. След това изберете растения с различни височини и цветове за дълбочина и визуален интерес. Ароматните растения като лавандулата са изключително подходящи, тъй като можете да се насладите на аромата, който се носи във въздуха, докато минавате.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0 (from 0 votes)

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *