Пачовете за очи – неизменна част от грижата за лице

Корейската козметика е позната със своите невероятни продукти, които съдържат натурални съставки, а в текущата блог статия ще си поговорим за едно решение срещу подпухналите и уморени части на лицето – пачовете за очи.

Пачовете за очи представляват хидрогелни елементи, под формата на „лепенки“, които се поставят в областта около очите, за да я подхранят и да намалят умората.

Те имат силно антиоксидантно действие, помагат изключително много с озаряването и цялостното подобряване на външния вид на кожата. Те имат способността да регенерират кожата, да я хидратират, като след тяхното нанасяне, кожата усвоява хранителните вещества.

За кого са подходящи пачовете за очи?

Разбира се, пачовете за очи присъстват в селекцията на много жени, които искат кожата им да сияе, да бъде хидратирана и отпочинала. Особено за местата около очите, пачовете вършат чудеса.

В какви ситуации помагат пачовете?

Те са изключително полезни при дехидратация на кожата. Ако желаете частта на кожата около очите да бъде хидратирана и мека, то определено трябва да пробвате пачове за очи с лайка, алое вера или други натурални съставки.

При подпухване на очите, пачовете доказват, че могат да се справят отлично и в тази ситуация. Само след няколко процедури, кожата на лицето ще стане по-енергизирана и еластична.

Умората около очите се наслагва с времето и за съжаление се забелязва и от околните. Пачовете за очи ще помогнат при озаряването и ще придадат свеж вид на кожата, правейки я по-еластична със своите съставки.

Видове пачове за очи

Разбира се, пачовете за очи идват в много разновидности, като се набляга на натуралните съставки и витамини към тях. Известни са пачовете с лайка, екстракт от тиква, екстракт от българска роза, екстракт от бергамот и много други.

Изключително подходящи са за допълнение към сутрешната рутина, като в рамките на 10 – 15 минути пачовете могат да стоят върху лицето, след което се премахват.

Разбира се, има много модели и марки на пазара, но пачове за очи от Petitfee са едни от най-добрите, които могат да бъдат намерени, а резултатите идват след първата домашна процедура.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0 (from 0 votes)

Author: pavel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *