Професионални колбасорезачки – от къде да закупим висок клас уреди за обработка на храна

Професионални колбасорезачки, изработени от висококачествени материали можете да закупите от MixHoReCa.com

Уредите за обработка на храна са верен кухненски помощник за всяко заведение. Те оптимизират работния процес, като минимизират времето, необходимо за механичните дейности – като рязане, смесване и др. Сред тази гама се намират и професионалните колбасорезачки. Те представляват уреди, които ви помагат да режете колбасите много по-бързо, лесно и удобно, почти напълно автоматизирано.

С нашите висококачествени професионални колбасорезачни получавате отлично съотношение цена-качество. Те осигуряват ценни характеристики и голямо разнообразие. Предоставяме продукти с различен капацитет и диаметър на ножа, за да можете да откриете точно уреда, който е най-подходящ за нуждите ви. При това, с колбасорезачките можете да режете не само колбаси, но и хляб, сирене и зеленчуци. Функцията “рязане” при нашите слайс машини се извършва от кръглото острие, което се задвижва във въртеливо движение с определена скорост. По този начин се постига нарязване на всеки вид колбас на части, без значение от твърдостта му. Вградени са функции, които увеличават безопасността при процеса на рязане на продуктите. Остриетата са изработени от неръждаема стомана, което осигурява по-висока хигиеничност и значително по-дълъг експлоатационен период.

Нашите машини тип професионален слайсер осигуряват висока скорост на въртене на острието с обороти, достигащи дори до 300 на минута. Те предоставят също и различна, регулируема дебелина на рязане, за да можете да изпълните разнообразните си цели един уред. Двигателят работи изключително тихо, за да не натоварва с шум кухнята ви.

Всички слайс машини са с удобни дръжки, стабилна конструкция и безопасни за употреба. Изработени са спрямо най-съвременни изисквания за хигиеничност, качество и безопасност, за да се осигури първокласен краен продукт, който изпълнява безупречно предназначението си. Подходящи са за различни по размер заведения, които предлагат колбаси в менюто си. С тях улеснявате значително работата на персонала, като освобождавате на готвачите си време да се заемат с по-важните части от приготвянето на ястията. Снижавате времето, необходимо за приготвяне на дадена поръчка. Улеснявате почистването и значително си спестявате от поддръжка. Предоставяте възможно най-добро обслужване с високотехнологична професионална кухня, която оперира с максимален капацитет.

Изборът на професионален слайсер се базира на нуждите и изискванията на кухнята ви. В продуктовата си селекция сме вместили няколко модела слайсери, които осигуряват различни дебелини на рязане, капацитет, максимален размер и т.н. Всеки от тях обаче е първокласен продукт, който е изработен от материали с най-високо качество. Благодарение на това се постига един силно оптимизиран работен процес, който позволява увеличаване на капацитета на кухнята ви за изпълнение на най-различни поръчки.

Марката, чиито колбасорезачки предлагаме, е топ производител, който спазва всички международни стандарти. Избрали сме най-добрите им кухненски решения, които ще ви дадат възможност да изградите възможно най-първокласната професионална кухня. Гарантираме за дълготрайността и качеството на уредите и сме сигурни, че ще останете впечатлени от тях. Дългогодишният опит на производителя им е позволил да изчистят и доизпипат производствения си процес и цялостните си дизайни, което е довело до създаване на международно признати решения в областта на готвенето, професионалните кухненски уреди и тези за обработка на храна.

С Mixhoreca получавате можете да се възползвате от най-добрите възможности, налични на пазара. Ние внасяме високотехнологични уреди във вашата кухня, за да ви помогнем да направите работния процес значително по-автоматизиран, що се отнася до действия, които подлежат на автоматизация. По този начин позволявате на готвачите си да се фокусират върху изпипването на по-важните си задачи и, също така, да приготвят ордьоврите и основните ястия много по-бързо. Всичко това идва при вас на отлични цени, които осигуряват прекрасно съотношение между цената и качеството. Ще можете да използвате уредите дълго време, като през периода на употреба необходимата поддръжка е сведена до ниски нива. Колбасорезачките ни са безопасни и стабилни уреди, като ги предоставяме с различни характеристики и функционалности в зависимост от модела. По този начин позволяваме избор на слайсер спрямо нуждите и изискванията на кухнята и характера на менюто ви.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0 (from 0 votes)

Author: pavel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *