Какво ще бъде на мода през идващото лято

При всяка жена летният гардероб е по-богат и разнообразен, в сравнение със зимния или есенния. Защото през лятото и времето, и настроението пораждат желание за по-честа смяна на тоалетите, за постигане на по-ярък и изящен образ. А това предполага и интереса към модните летни тенденции. Прекрасната половина на човечеството вече се интересува от актуалните и стилни летни тоалети за работа, за разходка, за романтични срещи, за вечерни образи. Няколко интересни идеи, които ви предлагаме, ще улеснят вашия избор.

Най-напред да ви запознаем с летните правила в деловия дрескод.Опорни точки в деловата мода за пролетта и лятото остават сивото и бялото, които идеално се допълват и се съчетават чудесно и с лекота с всякакви други нюанси без изключения. Към белия костюм с панталон или към лаконичната сива рокля могат да се подберат жизнерадостни аксесоари – обувки, чанти, шалове, очила и други. Ярките акценти позволяват всеки път преобразяване на визията в добрия смисъл. Офисният стил е скромен, с прости форми и изчистени линии, отговарящи на класическите представи за елегантност. Това не означава, че няма новаторски решения. Например, за деловата дама е чудесна комбинацията от обувки в златист или сребърен нюанс и къса сива рокля с двуредно закопчаване, или комплект от панталон и жилетка.

За разходка през топлите дни се предлагат леки свободни, комфортни рокли, често многослойни, като нерядко те се допълват от скъсени панталони и сака в спортен стил. Наслояването е концепция за летните ежедневни облекла – свободна блуза от дантела, закачлива дамска вратовръзка и удобни шорти или къса пола-панталон; кожен панталон, украсен с елементи от дантела и връх от коприна. И, разбира се, актуалните за сезона обувки.

Романтичният стил заслужено заема водещо място в модата за лятото – време за отпуски, нови срещи, пътувания, летни романи и други вълнуващи преживявания. И тук изборът не се ограничава само до лека въздушна рокля, дълга или къса. Универсален и безпогрешен вариант за такива случаи е полата-молив, съчетана с полупрозрачна блуза или туника от шифон и дантела или ефектно допълнена от корсет. Завладяващ е и миксът от боди и рокля с два разреза отпред.

При вечерните рокли за лятото на 2014 година триумфират свежите и ярки цветове. Водещ за сезона е ослепително белият цвят. Приветстват се и пастелните нюанси на зелено и синьо, внасящи много нежност във визията. А всяка дама може да изглежда като истинско бижу във вечерна рокля с изрязан гръб, с богато извезан златен декор.

 

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0 (from 0 votes)

Author: pavel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *