Химическо чистене в Благоевград

Химическото чистене е услуга, която Роса предлага вече близо 15 години и продължава до ден днешен. Можете да бъдете уверени и сигурни, че ние ще се отнесем професионално и сериозно към Вашите дрехи, с нужното внимание, за да ги запазим в естествения си вид.
Химическото чистене по начало не е никак лесен процес, но е единственото добро решение за почистване на силhimichesko_chistene_rossa_blagoevgradно замърсени материи.
Разликата при химическото чистене и обикновеното пране на текстилни изделия е в това че при химическото почистване не се използва вода като основен солвент, а органични солвенти.
За разлика от повечето компании в България, ние от химическо чистене Роса – Благоевград следим световните тенденции, редовно оборудваме солвентите и оборудването, грижим се за дрехите Ви спрямо световните стандарти и изисквания.
Услугата химическо чистене е необходимост, от която всички се нуждаем по всяко време. Затова не злоупотребявайте със своите дрехи – отдайте им нужното внимание и ги поверете в нашите ръце – тези на нашите професионалисти!

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0 (from 0 votes)
Химическо чистене в Благоевград, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *