Как да изберем мечтаното спално бельо

Не е тайна, че една трета от живота си прекарваме в сън.
“Малко е тъжно, че толкова много време от активния живот отива в сън, а за някой – на вятъра”, смятат някои хора, изразявайки притесненията и тревогите си. Времето за сън, обаче не бива да се пренебрегва и да се омалооважава, а точно напроттив: нощната почивка е също толкова необходима за нас, кокото и нуждата от вода и храна. И това, което искаме да Ви кажем е, че трябва да си починете, наистина пълноценно?
Точно така, добра спалня, удобна възглавница и … Най-важното – спално бельо.
Сигурно ще си зададете въпросът: “Защо точното спално бельо?”, е отговорът е прост, тъй като спалното бельо е сред важните елементи за комфортната спалня.

Цветовата схема и дизайнът на спалното бельо е индивидуален и често клиентите изпитват затруднение, избирайки нови продукти от този тип.

Някой смятат за по-подходящо бельото от черна коприна, други предпочитат да спят на спално бельо от сатен, лен и други. Вскичко зависи от типа на Вашата кожа, както и от предпочитанията.
По отношение на цветовете, успокояващите тонове могат да допринесат до далеч по-комфортна обстановка, уют и удобство.

Не знаем дали знаете, но спалното бельо преди десетки години, навсякъде е било в един цвят, можете ли да си представите? Навсякъде – бяло. Никакъв избор, нито като дизайн, материал, и цветове. Нека Ви запознаем и с червеното спално бельо, тъй като то през последните месеци доста се търси от клиентите.
Спалното бельо от този цвят е най-подходящо за тези, които са свикнали да вземат всичко от живота. В допълнение, любовен аспект, червеното е едно от най-добрите. Трябва да се отбележи, че подобно решение се отнася и за черния цвят. Всички нюанси на синьото ще помогнат да се отпуснете, да облекчите напрежението.
Слънчево-жълтото легло може да даде усещане за лекота и дори да облекчи депресията. Оранжевият цвят ще развесели, енергизира и ще помогне да забравите за умората.

Няма как да не споменем и за най-мистериозният и доминиращ цвят, а именно – лилавият. Обикновено се смята, че леглата в лилав цвят са добър стимулатор за творчество. Ако сте писател, издател, творец, то това е цветът на Вашата спалня.

В допълнение към цвета, не по-малко важно е материалът, от който се прави спално бельо. Тъканта трябва преди всичко да ви създава комфорт. Най-луксозните спални са съставени от коприна. Трудно е да се спори с това, че коприната е най-доброто решение. Въпреки това, коприненото бельото е и изключително скъпо, така че не всеки може да си го позволи. Добра алтернатива се предлага от сатена, който се характеризира с това, че е издръжлив и приятн на докосване.

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: +1 (from 1 vote)
Как да изберем мечтаното спално бельо, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *