Да спестим време с проект „Коректна фирма“

salonzakrasotaВсеки човек уважаващ себе си държи да получи качество. Това качество се изразява в различни форми. За едни е вкусен хляб, за други удобен стол, за трети просто една приветлива усмивка. При днешната масова имитация на продукти качеството все повече липсва. Да , качеството във всичко което търсим ни кара да подобряваме жизнения си стандарт.

През 2013г. Стартира в Полша проект – Сертификат „Коректна фирма“. Какво означава това казано на простичък език. Иновативен софтуер по зададени критерии „претърсва“ интернет пространството. Целта му е да открие негативни мнение или публикации за дейността на определена фирма. Ако не се открие нищо оронващо името на фирмата, заявител тя се сертифицира.

 

Всеки би се запитал какъв е смисълът от това. По същия начин са се питали когато е навлизало в България сертифицирането по ISO и ред други. Уви оказало се смисъл има. Даването на сигурност в определен продукт спестява редица неудобства. Мащаба на проекта дава първата основателна причина за доверие. Бързото навлизане в България е в резултат на положителните оценки давани в страни напреднали в проекта.

Нека се опитаме да дадем простичък пример със студио правещо жените по – красиви. Та това студио прави различни процедури, които се извършват от хора. Едни са внимателни и старателни, следователно и клиентите доволни. Но други не са толкова старателни. То също така ползва материали за дейността си с различен произход. Често те са съобразени с покупателната способност на клиента, но дали са с нужното качество. Все пак клиента създава своя представа за студиото събирайки информация от приятели, познати, медии и интернет. На база получената информация, клиента решава дали да посети център за красота или не. Това се оказва дълъг процес и поради различни причини повечето клиенти искат да го избегнат. Едно от решенията за избягване на това събиране на информация е сертификат Коректна фирма.

 

 

 

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0 (from 0 votes)

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *