Отслабване с програмата на доктор Камен Каменов

Доктор Камен Каменов е сред водещите специалисти в София по вътрешни болести. Той е специализирал кардиология, както и остеопороза. В последните няколко години се занимава активно с лечение на метаболитни проблеми, а затлъстяването и напълняването, или пък прекомерното отслабване са именно такива.

И тъй, в търсене на работещо решение, се стигна до разработката на така наречената 13-седмична програма за отслабване. Както си личи от името й, това е курс с времетраене 13 седмици, с който се цели сваляне на килограмите, бързо, но трайно.

И този курс работи! Воден лично от доктор Каменов, защото решаването на подобни, “неизлечими” състояния е неговата страст, курсът се развива успешно и за тази година шест групи минаха, като средно се свалят по около 9 килограма на човек. Всяка група сваля средно към 80 килограма. Шест групи се сформираха за 2015 година, което означава, че участниците в тях са намалили теглото си с около половин тон!! Представете си го само – около 480 килограма сланини и мазнини, изгорени и унищожени! Впечатляващо, нали?

Как го постигаме?

Ние сме компетентни, решителни, отворени към новите идеи, висококвалифицирани, нахъсани и разполагаме с необходимата медицинска апаратура – ЯПОНСКИ телесен анализатор от най-висок клас, медицинска професионална лаборатория, в която бихте могли да ви изследваме за наличие на редица болестотворни тела. Освен това задружният ни екип се състои от още един специалист по вътрешни болести, както и медицински сестри, и не на последно място – още двама лекари, занимаващи се с кардиология и проблемите на остеопорозата, пък и стоматолог.

Себестойността на 13-седмичната програма за отслабване е 80 лв. Склонни ли сте да платите по 6 лв и 15 стотинки на посещение, за да ви научим какво трябва да предприемете, че да промените навиците си завинаги? Ако да, включете се в програмата на доктор Камен Каменов още днес. Отслабнете гарантирано! Какво чакате още?

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 0 (from 0 votes)
Отслабване с програмата на доктор Камен Каменов, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *